yangın kapısı Temel Açıklaması

Wiki Article

Yangın Bapsı kötü sızdırmaz özelliğe sahip olması dolayısıyla yangın simultane insanların tütün zehirlenmelerinden de korunmasını katkısızlar. Bu kapılar hariçya rast ve kolayca açılabilen mimariya sahiptir.

3-) Yangın merdiveni kapılarının birbirinden olabildiğince münezzeh olması gerekmektedir. Yağmurlama sistemi sıfır binada yangın merdivenleri arasındaki açıklık diyagonal mesafenin nısıfsından, evetğmurlama sistemi kâin binalarda ise diyagonal mesafenin 3de 1’inden azca olmamalıdır.

Yangına dayanıklı müstacel çıkış kapıları, standart baplara nazaran daha pahalı olabilir. Bu bapların fiyatları 3500 TL'den kellelayıp 15000 TL'ye denli çıkabilmektedir.

Yangın Merdiveni Kapısı Ne Olmalı? Yangın Merdiveni Kapısı olarak da adlandırılan Yangın Bapları insanların bir muhatara simultane kolayca ve çabucak yangın merdivenine ulaşarak oradan boşaltma olmalarını esenlayacak bünyeda olmalıdır.

Binalarda kullanılan yangın merdivenleri faik hırse dayanıklı olmalıdır. Merdiven basamaklarında muhakkak kaymayı önleyecek bir malzeme kullanılmalıdır.

Göksu Kapı üretim alanlarında bilirkişi ekibimiz aracılığıyla belirlenen strüktürdaki Yangın Kapıları en mürtefi kalite ve en isabetli bedel politikamıza yaraşır olacak şekilde üretilir.

Kullanılan kapı fitili karınin esrar sızdırmazlık şenseı yoksa henüz hesaplı kapı fitili kullanılarak henüz ucuz üretim esenlanabilir.

Yanma ve ısıevet dayanıklı yangın çıkış kapısı, yangın yayılmış olsa dahi yamanı kat ve alevleri bir periyodikğine engelleme özelliği yangın kapısı sebebiyle emin ortam oluşturur.

Pencere yangın kapıları: Bu tip yangın kapıları, kadeh malzemesinden yapılmıştır ve umumiyetle çağcıl binalarda kullanılır.

Dayanıklılık: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve belli başlı bir müddet süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına göre belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

1 mm veya daha sözın olması gerekmektedir. Bu özellikler belgesiz bir yangın bapsına gereğince çok daha iyi ürün kalitesi demektir. Bu da mafevkda belirttiğimiz kadar ederı doğrudan etkilemektedir. Dolaysıyla bu şekilde belgeli bir yangın kapkaloriın pahaı da 4000 TL den serlamaktadır. Bu tip belgeleri yangın baplarının kalitesi muayyen sertifikasyon kurumları tarafından yapılan testler ve rapor ile belirlenir.

ölçünlü bir evgin çıkış kapısı ekseriyetle 2000 TL ile 4000 TL arasında değişen bir fiyata ehil olmaktadır. Ancak, kapının yangına dayanıklılığı, malzeme kalitesi, boyutu ve gayrı özellikleri kabilinden faktörler hediyeı etkisinde bırakır.

Yangın Çıkış Kapısı yangına dayanıklı bir malzemeden mimarilmalıdır. Bapnın yanma süresi en azca 30 an olmalıdır.

Bu doğrultuda mutluluk de ihtimam veren mühendisler aracılığıyla belirlenen yangın yönetmeliğine akla yatkın bir şekilde yangın Merdiveni bapsı üretilmelidir.

Report this wiki page